top of page

Waarneming

In de vakantieperiode komt er soms een externe verloskundige waarnemen in onze praktijk. Als wij vrij zijn neemt zij onze diensten en spreekuren voor haar rekening.

 

De komende vakantieperiodes nemen Audrey, Jeannette en Marrit af en toe wat diensten van ons over.

Audrey

Ik ben Audrey, 39 jaar, en ik werk alweer een aantal jaren als waarnemend verloskundige bij deze praktijk in Driebergen en omgeving. Daarvoor heb ik als verloskundige in een eerstelijnspraktijk in Den Haag gewerkt.  Jullie kunnen me zien tijdens het spreekuur, voor een echo of tijdens de dienst. Ik wens jullie alvast een goede zwangerschap en tot snel.

jeannette.png

Jeannette Boom

Jeannette heeft al heel veel werkervaring als verloskundige. Eerst werkte zij in de regio Gouda en daarna vele jaren in Zeist. Sinds 2018 werkt zij als waarneemster in de regio en doet zij ook af en toe diensten voor onze praktijk.

IMG_20220801_114651_259Marrit.jpg

Marrit Boekhout

Ik ben Marrit Boekhout en vanaf augustus spring ik de dames van verloskundige Driebergen regelmatig bij tijdens hun zomervakanties. Ik beoefen mijn vak met veel plezier en kijk er naar uit dit ook in Driebergen en omgeving te mogen doen. Ik geniet van alle kraambezoekjes en om aanstaande ouders te ondersteunen tijdens de bevalling. Je kan mij dan ook bij deze gelegenheden tegenkomen de komende zomer.

Paar weetjes over mij: Ik ben 27 jaar oud en ruim 3 jaar geleden afgestudeerd van de Verloskunde Academie Groningen. Ik hou erg van goede koffie, een grapje tussendoor en in mijn vrije tijd zwem en schilder ik graag. Ik ben in Friesland opgegroeid (maar spreek geen Fries) en woon momenteel samen met mijn vriend in hartje Utrecht. Tot snel!

*foto gedeeld met toestemming van de ouders

bottom of page