Waarneming

In de vakantieperiode komt er soms een externe verloskundige waarnemen in onze praktijk. Als wij vrij zijn neemt zij onze diensten en spreekuren voor haar rekening. We zullen het hier aangeven als er een waarneemster bij ons werkzaam is. 

In de zomervakantie 2020 hebben wij (deels) vrij en werken Audrey en Hannah voor ons.

Audrey

Ik ben een nieuw gezicht in de praktijk dus bij deze zal ik me voorstellen. Ik ben Audrey, 36 jaar en de afgelopen jaren heb ik als verloskundige in een eerstelijnspraktijk in Den Haag gewerkt. Ik ben nu vanwege een huwelijk, zwangerschap en verhuizing werkzaam als waarneemster bij Verloskundigen Driebergen. Jullie kunnen me zien tijdens het spreekuur, voor een echo of tijdens de dienst. Ik wens jullie alvast een goede zwangerschap en tot snel.

Hannah

Mijn naam is Hannah de Klerk en komende zomer kom ik een aantal diensten waarnemen bij Verloskundigenpraktijk Driebergen. Ik stel me daarom graag kort even voor.

Normaal gezien ben ik werkzaam in Utrecht, waar ik ook woon en zelf ben geboren. Naast verloskundige ben ik cultureel antropoloog en ik combineer deze twee momenteel door promotie onderzoek te doen naar verloskundige zorg voor vrouwen die in het verleden seksueel geweld hebben meegemaakt. Ik kom graag op de Heuvelrug om te wandelen en kijk ernaar uit in het zonnetje door de bossen te rijden komende zomer. Wellicht tot dan!

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat