Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Beste zwangeren en partners,

 

Vanaf 20 april ga ik bij verloskundigenpraktijk Driebergen mijn eindstage lopen. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Arjanne Verbeek, 21 jaar oud en sinds vorig jaar woonachtig in Arnhem. Hiervoor heb ik mijn hele leven in Driebergen gewoond. Al op de basisschool had ik in mijn hoofd dat ik graag iets met zwangerschap wilde doen en vond dit ook erg interessant allemaal.

Zodoende ben ik na mijn afstuderen van de havo gestart met de verloskunde opleiding in Amsterdam en nu inmiddels in mijn laatste jaar beland. Ik heb al veel mooie bevallingen en interessante spreekuren/ kraamvisites mee mogen maken in deze vier jaar, wat mij enorm heeft gemotiveerd om af te studeren en aan de slag te gaan. Jullie kunnen mij tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode. Misschien zijn jullie mij al eerder tegen gekomen, want ik heb vorig jaar ook al in deze praktijk stage mogen lopen. Wanneer u bezwaar heeft tegen mijn aanwezigheid, kunt u dit gerust aangeven bij de verloskundige of aan mij. 


Graag tot ziens!

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat