Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Lieve zwangere,

 

Mijn naam is Willianne Schonewille, ik ben 19 jaar en ik mag met veel plezier van 7 december 2020 t/m 14 februari 2021 hier in de praktijk stage komen lopen. Ik zit in mijn tweede jaar van de verloskunde opleiding in Amsterdam en heb jammer genoeg nog weinig van dit mooie beroep in de praktijk kunnen zien. Je kunt mij tegenkomen op het spreekuur, bij de bevalling en in het kraambed. Wil je liever alleen de verloskundige spreken, geef dit dan zeker aan.

Mijn passie voor verloskunde is ontstaan in mijn jeugd, ik heb veel jongere neefjes en nichtjes en vond het altijd heel erg leuk om die (toen nog) kleine hummeltjes op mijn schoot te hebben. Toen ik iets ouder was begon ik de zwangerschap zelf ook heel bijzonder te vinden en dat je als verloskundige iemand mag begeleiden door de zwangerschap heen.

Voordat ik aan de opleiding ben begonnen heb ik een tussen jaar gehad waarin ik au-pair was voor een leuk gezin in Amsterdam waar ik nog steeds wekelijks ben om daar op 2 lieve kindjes te passen. Hopelijk zien we elkaar snel!

 

 

 

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat