top of page
Eveline.jpg

Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vier
de jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Beste (aanstaande) ouders,

Ik ben Eveline, laatstejaars (4de jaars) verloskundige in opleiding aan de Academie voor Verloskunde in Amsterdam. Van 29 april t/m 19 juli zal ik mijn eindstage hier in Driebergen lopen, met het vooruitzicht om daarna af te studeren. Ik ben al bekend met verloskundigenpraktijk Driebergen en de prachtige omgeving, aangezien ik hier al eerder stage heb gelopen in het najaar van 2022.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en jullie te ondersteunen gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Voel je vrij om al jullie vragen aan mij te stellen en ik hoop jullie snel te zien!

Tot dan!

Groetjes,

Eveline

 

 

 

 

 

 

bottom of page