Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Maria Villamarin

Mijn naam is Maria Villamarin, ik ben 26 jaar oud, geboren in Colombia, opgegroeid op Aruba en studerend in Nederland! Ik zit in het laatste jaar van mijn studie en in mei zal ik afstuderen als verloskundige aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. 

Van 11 februari tot en met 10 april loop ik mijn eindstage bij Verloskundigenpraktijk Driebergen. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de controles , de bevalling en de kraamvisites. Onder begeleiding van de verloskundige kan ik zelfstandig handelingen verrichten, uiteraard met jullie toestemming! Ik zou het fijn vinden als ik bij jullie de zwangerschap en bevalling mee zou mogen maken, zo niet, respecteer ik jullie grenzen. Ik hoop hier veel te mogen leren en graag tot ziens!

Maria Villamarin

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat