Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Mijn naam is Daniëlle Klijn. Ik ben 35 jaar en ik ben derdejaars studente Verloskunde in Amsterdam. Van maandag 21 september t/m vrijdag 13 november loop ik stage bij Verloskundigen Driebergen en loop ik mee met de verloskundigen. Je kunt me tegenkomen tijdens spreekuren, bij de bevalling en bij kraamvisites. Als je dit liever niet hebt, kun je dit natuurlijk laten weten bij de verloskundige. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te mogen ontmoeten en heb veel zin in de stage.

Voordat ik begon met de studie Verloskunde heb ik Orthopedagogiek gestudeerd en heb ik een aantal jaar gewerkt binnen verschillende kinderopvangorganisaties. Maar toen ik zelf mijn eerste kindje verwachtte viel het kwartje. Ik dacht: dít is wat ik ook wil. Zelf verloskundige worden. Om ook vanaf de andere kant van de tafel naar een zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen kijken. Inmiddels ben ik moeder van dochters Nina (5 jaar) en Maud (3 jaar) en is het tijd voor een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Hopelijk begeleid ik in de toekomst veel zwangere vrouwen en hun partner bij deze bijzondere ervaring in hun leven. Ik heb er erg veel zin in om hier de komende tijd de professionele kant van het vak te leren kennen. Wie weet tot ziens!

 

 

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat