Studenteveline.jpg

Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Beste (aanstaande) ouders,

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Eveline en ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Verloskunde op de Academie voor Verloskunde in Amsterdam.

Van 5 september t/m 18 november (met uitzondering van 24 oktober t/m 4 november) loop ik stage bij de verloskundigen praktijk Driebergen. In deze periode kunnen jullie mij tegenkomen, tijdens de spreekuren, bevallingen en de kraamvisites.

Ik kijk uit naar een leerzame en leuke stage en hoop jullie snel te ontmoeten!

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust.

Met vriendelijk groet,

Eveline