Student Marjolijn.jpg

Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vierde jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Beste Allemaal,

 

Ik ben Marjolijn, 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 zonen Luca en Jurre.

Ik heb geruime tijd als Röntgenlaborant gewerkt in het ziekenhuis, maar in 2019 heb ik een switch gemaakt en ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik stage mag komen lopen in verloskundigenpraktijk Driebergen van 16 mei tot en met 8 juli 2022.

Jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, maar ook tijdens de diensten. Mocht iemand liever niet hebben dat ik bij een gesprek of bevalling aanwezig ben, laat het dan graag even weten.

 

Hopelijk tot snel,

 

Groetjes Marjolijn