top of page
Isavio.png

Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vier
de jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Ik ben Isa, derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Vanaf 4 september 2023 kom ik hier een aantal weken stage lopen. 

Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen en sta open om te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Het persoonlijke contact en begeleiding spreekt mij erg aan in dit mooie beroep.

Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of aan het kraambed.

Voel je vrij om aan te geven als je liever geen student ergens bij wilt hebben, dat respecteer ik uiteraard.

 

Hopelijk tot binnenkort!

 

Isa

 

 

 

 

 

 

bottom of page