top of page
Student Loena.jpg

Verloskundigen in opleiding

Wij begeleiden verloskundigen in opleiding van de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige in opleiding loopt met ons mee tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. 
In het eerste studiejaar kijken studenten vooral mee met ons, om zo een duidelijke beeld te kunnen vormen over het werk van een verloskundige. De tweedejaars studenten kijken mee en voeren geleidelijk aan steeds meer praktische vaardigheden uit. Derdejaars studenten zijn meer zelfstandig aan het werk en wij ondersteunen hen waar nodig. In het vier
de jaar, het laatste jaar van de opleiding, zullen verloskundigen in opleiding zelfstandig spreekuren draaien en bevallingen begeleiden. Wij zullen altijd aanwezig zijn en supervisie houden. Als je bezwaar hebt tegen het aanwezig zijn van en/of begeleid worden door verloskundigen in opleiding, geef dit dan gerust aan bij ons. 

Hoi lieve allemaal,

Ik stel mij graag even voor: Ik ben Loena, 23 jaar oud, en zit in mijn derde jaar van de verloskunde opleiding in Amsterdam. Vanaf 26 februari loop ik 8 weken stage hier bij Verloskundigenpraktijk Driebergen.
Al sinds dat ik jong ben weet ik dat ik verloskundige wil worden en heb tot nu toe heel veel plezier op de opleiding en in het vak. Ik heb dan ook heel veel zin in mijn stage hier en hoop er veel van te leren!

Je kunt mij tegen omen tijdens het spreekuur, de diensten en de bevalling. Mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven bij één van de verloskundigen.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs Loena

 

 

 

 

 

 

bottom of page