top of page
VDL_9627_edited_edited.jpg

Praktijk

Onze dorpspraktijk kent een lange geschiedenis. De afgelopen 50 jaar zijn er al vele kinderen geboren in Driebergen en de omliggende dorpen met hulp van onze verloskundigen uit de praktijk. De oeroude vroedvrouwenkunst en de huidige medische en wetenschappelijke kennis combineren wij in ons vak.

 

We werken met een vast team van vier verloskundigen.

sonja
Sonja Roosma.jpg

Sonja Roosma

Geboren in de Rocky Mountains, opgegroeid op de Veluwe. Een grote liefde voor reizen. In Nieuw-Zeeland kwam ik een verloskundige tegen die met zoveel passie over haar werk vertelde dat het bij mij ook begon te kriebelen. Vier jaar later was ik verloskundige! En ik ben net zo enthousiast. Elke zwangerschap en bevalling is uniek, een life event! Dit brengt vaak vele vragen en ook mooie momenten met zich mee. Ik haal er energie uit om iemand vertrouwen te geven in haar eigen kracht en samen de bevalling tot een goed einde te brengen. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel mag uitmaken van zo'n bijzondere gebeurtenis in iemands leven. In 2018 heb ik de opleiding tot klinisch epidemioloog afgerond, waardoor ik wetenschappelijk onderzoek kan vertalen naar de dagelijkse praktijk. Dus stel je vraag, ik bied een luisterend oor en zo kunnen we samen tot passende zorg komen, die aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

BIG-nummer 59921440303

corlinde
Corlinde Nap.jpg

Corlinde Nap

Het vak verloskunde heeft mijn hart gestolen. Bij elke geboorte van een klein mens is de verwondering er opnieuw. Ik vind het een uitdaging om aan elke zwangere en haar partner dié zorg te geven die bij hen past. Het persoonlijke contact en de kleine setting waarin dit plaats vindt maakt mijn werk zo bijzonder en waardevol. Ik geniet ervan om samen met mijn collega’s onze dorpspraktijk te runnen en de verloskunde in Driebergen en omstreken uit te oefenen. Sinds een aantal jaren ben ik ook bevoegd om echo’s te maken. 
Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Ik houd van lezen, de bergen, koffie, kaas, port en er op uit gaan met m'n gezin. 
Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

BIG-nummer 19918652403

susan
Susan Gravesteijn.jpg

Susan Gravesteijn

Elke nieuwe zwangerschap blijft bijzonder. Ik ervaar het als een voorrecht om zwangeren en hun partner te begeleiden bij de zwangerschap en de geboorte van hun kindje. Naast deskundige zorg vind ik het persoonlijk contact met cliënten erg leuk, omdat iedereen anders is en ook andere zorg nodig heeft. Ik luister graag naar jullie wensen en probeer mijn zorg hierop af te stemmen.  Als verloskundige ben ik betrokken, wil ik zwangeren vertrouwen geven en in hun kracht te zetten. Plezier en samenwerking met mijn collega’s maakt mijn werk hierbij nog waardevoller. Want verloskunde is teamwerk!
Tot slot:  In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin met drie opgroeiende kinderen en kun je me in de weekenden langs de sportvelden in Zeist of omgeving tegenkomen. Nog vragen? Stel ze gerust. Tot ziens op de praktijk.

BIG-nummer 79919081603

nathalie
Nathalie Ottink.jpg

Nathalie Ottink

Voor veel vrouwen is de geboorte van een kind het mooiste moment in hun leven. En wat is er mooier dan dat moment te mogen ondersteunen? Na mijn opleiding te hebben afgerond wilde ik eerst wat meer van de wereld zien. Na een jaar te hebben rondgereisd ben ik als verloskundige aan de slag gegaan in Driebergen. In de jaren die volgden heb ik ook in verschillende ziekenhuizen gewerkt, maar mijn hart ligt in de eigen praktijk. Mensen begeleiden vanaf het begin van de zwangerschap tot na de geboorte van hun kind. Dat is wat ik mooi vind aan het vak. Inmiddels ben ik al 19 jaar werkzaam als verloskundige, heb ik veel meer gezien van de wereld, ben ik gelukkig getrouwd met de man waarmee ik mijn eerste reis maakte, heb ik zelf 2 kinderen gekregen en ben ik nog altijd aan het werk met veel liefde voor dit vak.

BIG-nummer 79052763803

bottom of page