Zoeken
  • Verloskundige

Stress- en Rookvrij Zwanger

Stress- en Rookvrij Zwanger is een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam naar zwangere meiden en vrouwen die erover denken om te stoppen met roken. Het onderzoek kan je helpen bij het stoppen met roken en om rustiger te worden als je stress hebt.


Als je meedoet, word je ingedeeld in groep 1 of groep 2.

Groep 1 krijgt hulp via een app op je telefoon. Je doet daarmee dagelijks oefeningen waarbij je leert om rustig te ademen.

Groep 2 krijgt hulp via een website. Op deze website kan je betrouwbare informatie lezen over zwangerschap, (stoppen met) roken, en stress.

We doen het onderzoek op deze manier omdat we zo kunnen testen wat de beste manier is om vrouwen te helpen te stoppen met roken. Als je in groep 1 komt, vragen we jou om 8 weken de app gebruiken. Als je in groep 2 komt, mag je de informatie op de website lezen wanneer jij dat wilt. Daarnaast vragen we je om 4 keer (twee keer voor de bevalling en twee keer na de bevalling) een vragenlijst van ongeveer 15 minuten in te vullen.

Als je mee doet aan het onderzoek 'Stress- en Rookvrij Zwanger' krijg je voor elke vragenlijst die je invult 7,50 euro. In totaal dus 30,00 euro.


Heb je interesse, lees hier meer.7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat