Zoeken
  • Verloskundige

Meedenken over digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg? Meld je aan!

Beste aanstaande moeder of jonge moeder,


Ben je zwanger of pas bevallen, dan wil je alles weten over de gezondheid van jezelf en je (ongeboren) kind. Tijdens deze periode heb je contact met verschillende zorgverleners. Zij noteren hun bevindingen in je medisch dossier. Zou het niet handig zijn als je zelf ook kunt inloggen en eenvoudig toegang hebt tot je zorggegevens? Dat je op elk moment digitaal je echofoto’s kan zien, de groei van je kind kan bekijken maar wel de regie houdt over jouw gegevens. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar jou!


Help jij ons? In de regio Utrecht en Amersfoort zijn zorgverleners in de geboortezorg bezig met het vormgeven en organiseren van digitale gegevensuitwisseling en hierbij vormen jouw wensen als ontvanger van geboortezorg de rode draad. Daarom zijn wij op zoek naar (aanstaande) moeders die willen meedenken over digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg.


Wat hebben we nodig? Het antwoord is: een beetje van jouw tijd.


We stellen je graag wat vragen via de telefoon of door middel van beeldbellen (net wat jouw voorkeur heeft). Het interview zal gemiddeld 30 minuten duren en kan t/m één uur oplopen. We stellen een aantal vragen maar zullen vooral naar je luisteren: we horen graag wat jij belangrijk vindt, dat is voor ons heel waardevol.

Deelname is vrijwillig en de inhoud van de interviews wordt volledig geanonimiseerd: je zal je naam nooit zomaar ergens terug horen of lezen.

Kortom: wil je jouw ervaring delen en zo een bijdrage leveren aan de digitale gegevensuitwisseling van de geboortezorg? Geef je dan op bij ons op voor een interview. Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Babs Matthieu en Marieke de Jong

Raedelijn

Email: bmatthieu@raedelijn.nl

9 keer bekeken

Contact

 

Bij Spoed of bevalling bellen naar 06-53714659

Bij algemene vragen en geen spoed bel je tijdens het telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13:00-14:00, naar 0343-513885

Aanmelden kan ook telefonisch. 

Email: info@verloskundigendriebergen.nl

Lees hier onze privacy verklaring

Spreekuurlocaties:
Gezondheidscentrum De Bosrand    
Arnhemse Bovenweg 285H
3971 MH Driebergen-Rijsenburg


Huisartspraktijk Langbroek
Brink 11
3947 NS Langbroek


Diakonessenhuis locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB Doorn

 

logoGEZ_edited.png
logo-KNOV-full-color.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Verloskundigen Driebergen. Design: DTProost communicatie op maat