top of page
Zoeken
  • Verloskundige

Eveline komt voor haar eindstage bij Verloskundigen Driebergen

Ik ben Eveline, laatstejaars (4de jaars) verloskundige in opleiding aan de Academie voor Verloskunde in Amsterdam. Van 29 april t/m 19 juli zal ik mijn eindstage hier in Driebergen lopen, met het vooruitzicht om daarna af te studeren. Ik ben al bekend met verloskundigenpraktijk Driebergen en de prachtige omgeving, aangezien ik hier al eerder stage heb gelopen in het najaar van 2022.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en jullie te ondersteunen gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Voel je vrij om al jullie vragen aan mij te stellen en ik hoop jullie snel te zien!


Tot dan!

Groetjes,

Eveline
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page